Välj oss

Lista dig hos oss


Välj oss som din vårdgivare genom att fylla i en vårdvalsblankett. Denna lämnas in på plats eller postas ifylld och undertecknad med namn och datum.


Eller


Logga in på 1177.se i din dator eller mobil. Via 1177 Vårdguidens e-tjänst, Mina vårdkontakter, kan du välja eller byta mottagning direkt.Blankett för vuxen

Blankett för barn

Listning på Husläkare på Rimbo Hälsocentral

Vi på Hälsocentralen är övertygade om att det är viktigt med kontinuitet och därför vill vi att du som patient helst träffar samma läkare varje gång du kommer hit.

Vi ser därför gärna att du som är listad hos oss väljer en husläkare så du kan bokas på denne i första hand.

En del av våra läkare är inte färdiga specialister i allmänmedicin. Dessa läkare kan exempelvis vara på kurs eller ha en utbildning på annan mottagning och man kan därför inte välja dem som husläkare. Varje sådan läkare har alltid en handledare som är specialist. De båda jobbar i ett ”läkarteam” och därför rekommenderar vi att du väljer den husläkare som den läkare du träffat har som handledare.

Vid akuta åkommor är det inte alltid möjligt att träffa ”din” läkare även om vi alltid försöker boka dig till rätt läkarteam.

Vilka läkare som arbetar i team tillsammans och vilka du kan välja mellan får du information om av personalen i receptionen. De kan också svara om du har ytterligare frågor kring detta.

Västra Stockholmsvägen 18c

762 31 Rimbo

Rimbo Hälsocentral

Våra öppettider:

Vardagar kl. 8-17
Lördag 12/12 stängt pga sjukdomLaboratoriets öppettider:

Mån-Tors kl. 7.30-14

Fre kl. 7.30-11

Lunchstängt kl.12-13

0175-547000

(telefontid vardagar 7.30-17)